Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Σάββατο, Μαΐου 30, 2015
Υπεγράφη την περασμένη τετάρτη η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που καλύπτει τους εργαζομένους στον ΑΔΜΗΕ, μεταξύ της διοίκησης της εταιρίας, του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και προεδρείων των Σωματείων-Μελών της.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ε.ΤΕ. ΔΕΗ, τηννέα ΣΣΕ υπέγραψαν η ΓΕΝΟΠ μαζί με τα πρωτοβάθμια σωματεία μέλη της στον ΑΔΜΗΕ και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, εκ μέρους της Διοίκησης της εταιρείας.
Το περιεχόμενο της Συλλογικής Σύμβασης είναι αντίστοιχο των άλλων δύο εταιρειών του Ομίλου (ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ), συν την επίλυση του επιδόματος επικίνδυνης εργασίας (15%) στην κατηγορία Τ4Α,Β,Γ που είναι στα ΒΑΕ και ΥΒΑΕ των εργαζομένων στο Δίκτυο Μεταφοράς.
Ένα πρόβλημα 25ετίας, όπως σημειώνεται στην ανακοίνση, που ήταν πάγιο αίτημα της ΕΤΕ Ομίλου ΔΕΗ, μετά από προσπάθειές της, τείνει να λυθεί οριστικά μετά την υπογραφή της ΕΣΣΕ στον ΑΔΜΗΕ.









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου